Zit jij in groep 8 en heb je een vwo-advies, dan is de voorlichtingsavond over ons verrijkt vwo misschien iets voor jou!
Sommige vwo-leerlingen kunnen meer. Daarom bieden wij op de locatie Oosterstraat vanaf klas 1 het gymnasium aan. De gymnasiumklas is anders dan een havo-/atheneumklas. Je krijgt andere vakken en de manier waarop je les krijgt is ook anders.

Daarnaast kijken wij (o.a. door middel van een test) in de brugklas of je mogelijk excellent bent. Als dat zo is, dan kun je in klas 2 kiezen voor de E-stroom. Hierin zit je wel met reguliere leerlingen in een vwo-klas, maar ga je andere dingen doen. Je bouwt een portfolio op met vaardigheden, projecten en extra bezigheden die jou meer zullen uitdagen.

Wil je meer weten over het gymnasium en/of excellentie, kom dan samen met  je ouders/verzorgers naar onze voorlichtingsavond. Tijdens deze avond maak je kennis met die andere manier van lesgeven en krijg je informatie over het lesaanbod en onze manier van aanpak.

We zien jou en je ouders/verzorgers graag op 6 maart om 19.30 uur op de locatie Oosterstraat (Oosterstraat 78 in Emmen). Aanmelden is niet nodig.