Kunst- en LOB-dagen voor klas 1 en 2

De hele week staat voor de onderbouw in het teken van kunst- en loopbaanoriëntatie . Maandag en dinsdag zijn de leerlingen druk met allerlei workshops: fotografie, Ableton, popbandje, vloggen, bouwen met vouwstenen en nog veel meer.  

Lees meer: Kunst- en LOB-dagen voor klas 1 en 2

Locatie Borger klaar voor de toekomst!

De leerlingen van vandaag zijn niet meer de leerlingen van tien, vijf of zelfs twee jaar geleden. De wereld en de maatschappij zijn voortdurend in ontwikkeling. Dat een school hierin mee moet gaan, moet inspelen op de verschillende typen leerlingen en het onderwijs hierop dus moet aanpassen, weten ze op onze locatie in Borger als geen ander. Het komend schooljaar voeren wij belangrijke vernieuwingen door om te zorgen dat het onderwijs bij leerlingen van nu blijft passen. Het Junior College, het 80-minutenrooster met keuzewerktijd en huiswerktijd en de trajectgroep zijn belangrijke onderdelen van deze vernieuwingen.

Lees meer: Locatie Borger klaar voor de toekomst!

Buren op de koffie

Woensdag 17 januari zijn de buren van onze school op de koffie geweest bij leerlingen van het keuzevak culinair en groen. 
Het eerste deel van het keuzevak stond in het teken van de kerstmarkt. Daarna zijn de leerlingen van de bovengenoemde keuzevakken samengevoegd.

Lees meer: Buren op de koffie

Kom jij ook naar onze doemiddagen? Meld je dan nu aan!

In februari en maart organiseren wij doemiddagen voor leerlingen in groep 8. Je doet op één middag verschillende activiteiten op één locatie van het Esdal College. Je gaat dus de sfeer proeven en ervaren hoe het is om bij ons op school te zitten. Klik op 'Lees meer' voor meer informatie en om je aan te melden. 

Lees meer: Kom jij ook naar onze doemiddagen? Meld je dan nu aan!

Kerstmarkt in de school

Afgelopen dinsdag werd de D&P kerstmarkt gehouden in onze school. De leerlingen van klas 3B en 4C zijn vooraf weken achtereen druk geweest om de markt voor te bereiden.

Lees meer: Kerstmarkt in de school